Despre Pensiunea Elisei

Despre
Pensiunea Elisei

Cand ajungeti in Timisoara este simplu sa va bucurati de cazare la un pret corect alegand, de exemplu, Pensiunea Elisei.

Suntem situati pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, nr. 70, la numai 7 minute de Gara de Nord si 10 minute de zona centrala a orasului.

Oferim cazare in 27 de camere in functie de preferinte: camere single, camere duble, camere triple sau apartamente dotate cu baie proprie si amenajate cu mobiler modern, aer conditionat, TV, Internet wireless la preturi competitive!

Rezervati-va cazare in Timisoara cu mic dejun inclus la Pensiunea Elisei!

Timisoara este locul perfect pentru plimbari lungi si relaxante!

Descoperiti pas cu pas Piata Victoriei din Timisoara, o zona pietonala in care gasiti, pe langa obiective turistice, zone de relaxare si shopping, magazine si terase si explorati Piata Unirii, locul in care va asteapta un peisaj istoric foarte bine valorificat si ancorat in prezent.

Cladirile istorice din aceasta zona - Domul Catolic, Palatul Baroc, Casa cu Lei, Casa Bruck, Casa Prenner - au la parter cafenele, pub-uri si magazine, un mix perfect, pe gustul oricarui turist.

Momentele de relaxare le puteti petrece in aer liber, admirand raul Bega pe jos, pe apa inchiriind hidrobiciclete sau pe biciclete in plimbarile linistite pe aleile si podurile amenajare care insotesc cursul apei.

Cazare la cel mai convenabil raport calitate – pret! Timisoara este un oras aparte din punct de vedere turistic, iar noi am ales sa ne intampinam oaspetii cu spatii de cazare cu un nivel ridicat de confort.

In cazul in care v-ati hotarat sa vizitati orasul Timisoara, va asteptam cu mare drag la Pensiunea Elisei

English English Romanian Romanian
Rezervari la 0751 579 845
Rezervari prin WhatsApp