Politica de Confidențialitate

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE SITE-UL pensiuneaelisei.ro

1. CINE SUNTEM

CASA TIMISANA SRL este o societate cu sediul în B-dul. 16 Decembrie 1989, nr. 57, Timișoara, Judet: Timiș, cod poștal 300172, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J35/560/2010, cod unic de înregistrare RO26761048.

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului pensiuneatimisoara.ro (denumit în continuare “website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind
protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

2. CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ

Atunci când vizitaţi website-ul nostru, prelucrăm următoarele date care vă privesc:

2.1 Utilizarea website-ului

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari și identificare), timestamp, cerere/acţiune.

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

2.2 Când completati formularul de contact

Colectăm și prelucrăm următoarele tipuri de date cu caracter personal:

  • Nume și prenume
  • Număr de telefon
  • E-mail

Actualizare: Decembrie 2019[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

English English Romanian Romanian
Rezervari la 0751 579 845
Rezervari prin WhatsApp